Gizliliğinize saygı duyuyoruz. Adınız, doğum tarihiniz, e-posta adresiniz ve şifreniz dahil kişisel bilgilerinizi satmayacağız veya paylaşmayacağız. Speedy Net'te kişilere göndereceğiniz mesajlar kişisel olup, başka kişi veya sitelerle paylaşılmayacaktır. Şifreniz veri tabanımıza şifrelenmiş olarak kaydedilmektedir.
Speedy Net'teki profiliniz herkes tarafından görülebilir ancak e-posta adresiniz ve doğum tarihinizle kiminle paylaşacağınızı seçebilirsiniz. Speedy Match'e kaydolduysanız Speedy Match profiliniz yalnızca sitede belirlediğiniz ayarlara göre sizinle eşleşen ve onların ayarlarına göre eşleştirdiğiniz kişiler tarafından görülebilecektir. Speedy Match'teki profiliniz Google'da görünmez ve siteye kayıtlı olmayan kişiler tarafından görülmez.
Speedy Net veya Speedy Match'te hesabınızı dondurduysanız o sitedeki profiliniz siteden kaldırılacak ve başkalarının sitedeki arama sonuçlarında görünmeyeceksiniz. Hesabınızı Speedy Net'te devre dışı bırakmanın aynı zamanda Speedy Match'teki hesabınızı da otomatik olarak devre dışı bırakacağını unutmayın. 'te yalnızca hesabınızı dondurabilirsiniz Speedy Match, bu durumda Speedy Net hesabınız aktif kalacaktır. Hesabınızı devre dışı bıraktıktan sonra dilediğiniz zaman yeniden etkinleştirebilirsiniz.
İsterseniz Speedy Net'teki hesabınızı silebilirsiniz. Speedy Net hesabınızı sildiğinizde Speedy Match hesabınız da otomatik olarak silinir. hesabınızı silmek için Speedy Net Speedy Net'te oturum açın, hesabınızı devre dışı bırakın ve ardından “Hesabı Sil”e (“Profili Düzenle” menüsünde) tıklayın. Formdaki bilgileri doldurun ve onaylayın. Silinen bir hesabın kurtarılamayacağını lütfen unutmayın. Hesap silme işlemi kalıcıdır ve geri alınamaz.